Gravatar
Dominika
Dominika i Łukasz
Dziękujemy serdecznie za wspaniałą zabawę! Z czystym sumieniem mogę polecić ten zespół! Wspaniały wokal, charyzma, utwory dobrane do gości weselnych tak, ze każdy znalazł cos dla siebie :) ludzie z pasją i zamiłowaniem do tworzenia muzyki a co najbardziej mnie ujęło to ich autentyczność! Pełen profesjonalizm :) Brawo 👏
0
Ukryj formularz komentarzy

1000 Znaków do wykorzystania


Gravatar Dominika
6 dni 23 godzin

Dziękujemy serdecznie za wspaniałą zabawę! Z czystym sumieniem mogę polecić ten zespół! Wspaniały wokal, charyzma, utwory dobrane do gości weselnych tak, ze każdy znalazł cos dla siebie :) ludzie z pasją i zamiłowaniem do tworzenia muzyki a co najbardziej mnie ujęło to ich autentyczność! Pełen profesjonalizm :) Brawo 👏

Gravatar Aleksander i Monika
6 miesięcy 2 dni

Nasze wesele odbyło się 1 sierpnia 2020. Zespół spisał się na więcej niż zloty medal :). Bardzo sympatyczni, kulturalni i na wysokim poziomie artyści lubiący i tworzący dobrą muzykę. Graja świetnie, a do tego potrafią zabawić gości weselnych. Lepszego zespolu nie moglismy sobie wymarzyc na nasze wesele. Serdecznie pozdrawiamy i goraco polecamy Zespół Scamander.

Gravatar Izabela i Paweł
6 miesięcy 10 dni

Z całego serca polecamy zespół Scamander! To wspaniali ludzie z pasją i zamiłowaniem do tworzenia prawdziwej muzyki. Potrafią wyczuć gusta muzyczne gości weselnych czego sami doświadczyliśmy wielokrotnie, każda impreza z nimi jest niepowtarzalna. <br /> Dziękujemy!<br /> Izabela i Paweł<br /> 18.10.2020r.

Gravatar Ania&Marcin
8 miesięcy 20 dni

Witajcie Kochani! Jesteście cudowni, to właśnie dzięki Wam parkiet był zawsze pełny, a goście rozśpiewani! :D Kazdej Parze która zastanawia się nad zespołem Scamander z całego serca polecam! Chłopaki są super, wszystko z nami ustalali, wprowadzali luzną przyjacielką atmosferę, zabawiają rewelacyjnie gości. My oraz nasi Goście weselni serdecznie dziękujemy że byliście z nami - Scamander to był najlepszy wybór!! ?

Gravatar Kasia i Andrzej
8 miesięcy 28 dni

Najlepszy zespół weselny jaki znamy ! Mieliśmy okazję być na wielu weselach i słuchać kilkudziesięciu różnych zespołów ale Scamander to nie tylko zespół który jest świetny w tym co robi ale to też 4 sympatycznych, wesołych i pomocnych panów :) współpraca z nimi to sama przyjemnosc ! Nie żałujemy wyboru i polecamy z czystym sumieniem ! <3

Gravatar Karolina
9 miesięcy 4 dni

Doskonały zespół. Polecam. Świetna muzyka i wokal. Miło potańczyć i posłuchać.

Gravatar Monika
9 miesięcy 20 dni

Polecam zespół Scamander!!!<br /> Panowie super poprowadzili nasze wesele Zarówno my jak i goście byliśmy mega zadowoleni ?Cudowny wokal, idealnie dobrany repertuar, krótkie przerwy, wysoka kultura osobista, Panowie przesympatyczni można by tak wymienić bez konca?Polecamy i dziękujemy za wszystko ?Pozdrawiamy. Monika i Marcin z 7sierpnia ??

Gravatar Gabriela
10 miesięcy 6 dni

Panowie z poczuciem humoru, świetny wokal, różnorodna muzyka, krótkie przerwy. Co tu dużo mówić, po prostu pełen profesjonalizm :) Goście bardzo chwalili zespół :) Serdecznie polecamy ! :) Gabriela i Marek

Gravatar Dominika i Kamil
10 miesięcy 20 dni

Zdecydowanie polecamy tych Panów! Pełen profesjonalizm a uśmiech i pozytywne nastawienie nie schodzi im z twarzy. Goscie na weselu zachwyceni, nawet menadżerka restauracji dopytywała skąd mamy tak świetną muzykę. Widać ze panowie świetnie bawią się tym co robią i czerpią z tego przyjemność. Krótko mówiąc: bierzcie jeśli tylko mają wolne terminy! :D my na własnej skórze przekonaliśmy się że warto!

Gravatar Katarzyna
11 miesięcy 6 dni

Szczerze polecam zespół Scamander. Pełen profesjonalizm, muzyka dopasowana do gości, świetne poczucie humoru, oczepiny ze smakiem i humorem. Lepszego zespołu nie znajdziecie!

Gravatar Martyna
11 miesięcy 26 dni

Zespol muzyczny Scamander to nie tylko zespol muzyczny, to czterech kompletnych artystow muzykow, zamienia wesele w niesamowity koncert. Ich gra, (wyczucie, obycie na scenie, znajomosc roznych typow muzyki, interpretacja utworow i przede wszystkim umiejetnosci wokalne oraz instrumentalne) spowodowaly, ze nasze przyjecie bylo rewelacyjne! Juz teraz wiemy, ze wybranie " Scamander" bylo najlepsza decyzja! Nasi goscie są zachwyceni , a my szczesliwi ;) Serdecznie dziekujemy i zyczymy wszystkiego dobrego! Scamander górą!!!! Martyna i Kuba

Gravatar Wojciech
1 rok

Z ręką na sercu polecam zespół, grali z pełną energią przez całe wesele, widać było że dają z siebie wszystko ale gra cały czas sprawiała im przyjemność. Krótkie przerwy, długi czas grania, żadna piosenka się nie powtórzyła, oczepiny niezapomniane - widać profesjonalne podejście i to że robią to z pasji a nie obowiązku.

Gravatar Magdalena Konop-Gabory
1 rok 8 miesięcy

Z racji tego, że często "współpracuje" z zespołami. Śmiało mogę stwierdzić, że ten należy do czołówki. Miód dla uszu. Muzyka, wokal, nagłośnienie 10/10. Polecam na wszelką imprezę. Zapewniam 100% zadowolenia ‼️ ( jak do tego doszło? Nie wiem. Pozdrowienia i mam nadzieję, że do szybkiego zobaczenia no i usłyszenia) ???

Gravatar Marcin
1 rok 8 miesięcy

Świetny zespół, przednia zabawa, super kontakt, pełen profesjonalizm. Gdy podczas wesela goście sami przychodzą do Panstwa Młodych i mówią że zespół super gra to aż chce się żyć i wszystkie stresy związane z przygotowaniami odchodzą w niepamięć. Gorąco polecam!!! Panowie dziękuję bardzo za cudowne wesele. :) :) :)

Gravatar Karolina
1 rok 8 miesięcy

Gorąco polecam Zespół Scamander, super zabawa, wszyscy goście zachwyceni a my przede wszystkim. Pozdrawiam i dziękuję!

Gravatar Mateusz
1 rok 9 miesięcy

Fantastyczny zespół, super grają zarówno starsze hity jak i nowe. Potrafią dobrać muzykę do preferencji gości. Wszyscy Panowie mają super poczucie humoru, prowadzone zabawy rozbawiały do łez. Po weselu goście bardzo chwalili zespół i byli bardzo zadowoleni polecamy !! :)

Gravatar Gosia
1 rok 10 miesięcy

Witam! Bardzo polecamy zespół Scamander jako organizatorzy. Bardzo profesjonalni, kontaktowi, nie było żadnych problemów z dogadywaniem szczegółów. Świetnie grają, bardzo różnorodnie, coś dla starszych, coś dla młodszych, nowe piosenki, a także stare. Nie piją w pracy, co było bardzo pozytywnym zaskoczeniem. Goście weselni przychodzili do nas na weselu i po i bardzo chwalili jak dobrze się bawią przy muzyce zespołu Scamander. Od początku do samego końca grali na najwyższym poziomie. (A wykonanie Shallow Lady Gagi - rewelacja!! I czapki z głów :) ).

Gravatar Michał
1 rok 10 miesięcy

Zespół godny polecenia. Na lepszym weselu nie byłem. Daliście panowie pokaz! Jesteście the Best. Pozdrowienia Gość weselny

Gravatar Tomek
1 rok 11 miesięcy

Od dawna miałem to napisać. Dzięki Wam wieczór 2 maja 2017 był dla wielu osób wyjątkowy, w tym dla mnie. Oprawa muzyczna, która na zawsze zapadnie nam w pamięć i serca. Dziękuję jeszcze raz!

Gravatar Sylwia
2 lat

Zespół rewelacyjny, godny polecenia. Goście zadowoleni i wybawieni. Chlopaki wiedza jak poprowadzic wesele.Zespół w 100% polecamy.

Gravatar Iwona
2 lat

Nie było łatwe znalezienie zespołu, który zaspokoił by nasze potrzeby.<br /> Po czasie poszukiwań znaleźliśmy Panów z zespołu Scamander. Przesympatyczne rozmowy w celach ustaleń organizacyjnych. Wszystkie nasze prośby zostały zrealizowane. Gust, klasa sama w sobie :) niesamowite wyczucie smaku w muzyce w podejściu na nas do gości. Poczucie humoru na wysokim poziomie , sprzyjające w rozluźnieniu czasami stresu związanego z ważnym dniem jakim jest ślub. Instrumenty żywe na czym nam bardzo zależało , dobre nagłośnienie. Pozytywna energia bijąca z Panów , która bardzo się udzielała myślę, że wszystkim. Widać ,że to ich pasja i cieszy ich bardzo to co robią.<br /> Bawią się muzyką tym samym pomagają by ten dzień ślubu był czymś naprawdę wyjątkowym i niepowtarzalnym...<br /> Dziękujemy bardzo Wam za to ,że byliście z nami w tym dniu .<br /> Iwona i Jarek 18.05.2019 <br /> Krasnobród.<br />

Gravatar Madzia i Kuba 27.04.2019
2 lat 1 miesiąc

Zespół rewelacja!!! Goście chwalili bardzo. Polecamy z całego serca!

Gravatar Monika
2 lat 2 miesięcy

Świetny zespół, świetne granie po prostu profesjonaliści. Goście zachwyceni, my również :) Jeszcze raz dziękujemy ! Monika i Patryk 27.10.2018

Gravatar Paulina Szydłowska
2 lat 8 miesięcy

Doskonały zespół, który uświetnił ważny dla nas dzień. Goście byli zachwyceni. My również. Graliście pięknie ! Pozdrawiamy !

Gravatar Aneta
2 lat 9 miesięcy

Zespół Scamander znalazłam na portalu '' Wesele z klasą" Ponieważ, nie miałam żadnego zespołu poleconego, szukałam na własną rękę. Potwierdzam komentarze moich poprzedników na ich temat 100% prawda! Są niesamowici, Świetna muzyka pod nogę i do słuchania, repertuar dla każdego i w każdym wieku, a o to przecież chodzi na weselu, aby każdy dobrze się bawił, wokal.... brak słów, piękny! sprzęt profesjonalny bardzo dobrze nagłośnieni u nas była część restauracyjna razem, nie męczyło, nie zagłuszało, a brzmiało! wszystko wysoki poziom i wszystko się zgadzało. Mało tego, chłopaki naprawdę nie piją alkoholu podczas przyjęcia i dużo grali, przerwy krótkie- nie częste. Mnie przekonało, że są to muzycy co ich bardzo wyróżnia z pośród wielu zespołów, a biorą zdecydowanie za mało wynagrodzenia w stosunku do jakości i to jak świetnie grają. Kompletny zespół muzyczny! Poza tym są to tak fajne osoby, że współpraca z nimi to czysta przyjemność bardzo dobry kontakt i wspaniałe poczucie humoru. Nie jest to Kapela Weselna ale jest to Zespół Muzyczny, który się długo pamięta! Polecam wszystkim, nie tylko na wesela ale to idealny zespół na bankiety czy imprezy firmowe. Osobiście każdemu ich polecam z czystym sercem. Panowie jeszcze raz bardzo Wam dziękujemy, mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy i będziemy mogli was posłuchać na żywo i równie dobrze się bawić ( Pani menadżer z lokalu powiedziała, że jeszcze tak dobrego zespołu tam nie było i też będzie was polecać) Aneta i Piotr Tranów, sierpień 2018r

Gravatar Anna Sieńko
2 lat 9 miesięcy

Zespół Scamander to najlepssza decyzja jaką podjęliśmy przy organizacji naszego wesela! Goście są świetni! Dobry kontakt, same konkrety, pełen profesjonalizm w prowadzeniu imprezy. Entuzjazm, dobry humor a przede wszystkim wspaniała muzyka. Repertuar na tyle zróżnicowany i dobrany, że wszystkie pokolenia były zadowolone i dopieszczone. Muzycznie baaaardzo dobrze... nie słychać, że to kapela weselna, tylko zespół muzyczny, który dawał koncercik na naszym weselu. Wokal uwielbiam... niczym nieprzymuszony, naturalny i płynący z serca do muzyki. Na temat zespołu dostaliśmy bardzo dużo komplementów i pochwał! <br /> <br /> Panowie, bardzo dziękujemy za Wasze zaangażowanie w ten całonocny koncert, bez Was na pewno nie byłoby tak super! Chciałabym obiecać, że następnym razem też zgłosimy się do Was, ale drugiego wesela nie planujmy :). Za to będę naciskać na znajomych i mocno Was polecać, żeby jeszcze raz móc zobaczyć Was na żywo !:) Super super super :) Dzięki wielkie raz jeszcze:* <br /> <br /> Anna & Mariusz 10.08.18 Stalowa Wola

Gravatar Patrycja
2 lat 10 miesięcy

Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować Wam za przepiękną oprawę muzyczną naszego wesela :) My jak i goście byli zachwyceni, a współpraca z Wami to czysta przyjemność:) Jesteście specjalistami od muzyki i zabawy na najwyższym poziomie:) Lepszej orkiestry nie mogliśmy sobie wymarzyć:D Pozdrawiamy Patrycja i Kamil Pajkiert 14.07.2018r.

Gravatar Bartek
2 lat 10 miesięcy

Najlepsza kapela jaką kiedykolwiek słyszałem na weselu ! Bardzo dziękujemy ze graliście w tym najważniejszym dla nas dniu ! Klaudia i Bartek 22.07.2018 !

Gravatar Aneta
2 lat 11 miesięcy

Chciałoby się być bardziej oryginalnym, może jakiś błyskotliwy wpis.... ale to wszystko i tak sprowadza się do jednego stwierdzenia. Byliście przyczyną najlepszego wesela, na którym byłam! Zaangażowanie i charyzma zespołu świetnie współgrały z muzyką, którą tworzyli. Tak, tworzyli, nie odtwarzali:) Brawo Panowie! Pozdrowienia od zachwyconego gościa równie zachwyconej Pary Młodej:)

Gravatar Paulina
3 lat

Od wesela trochę minęło ale nie wiedzieliśmy jakich słów użyć aby opisać taki świetny zespół! Zarówno my, jak i nasi goście jesteśmy bardzo (bardzo) zadowoleni. Repertuar zróżnicowany więc i starsi i młodsi super się bawili :)<br /> Bardzo gorąco polecamy i mamy nadzieję że jeszcze się gdzieś spotkamy :) <br /> Pozdrawiamy najlepszy zespół na świecie! <br /> Paulina i Radek<br /> 29.04.2018

Gravatar Jagoda
3 lat 1 miesiąc

Wspólnie z mężem jesteśmy zachwyceni tym co zaprezentował zespół. Wciąż pytają o Was goście:) Wszystkie numery grane z klasą i profesjonalnie, w odróżnieniu od wielu zespołów "umcy-umcy" na jedno kopyto. Stevie Wonder był Steviem, a Kawiarenki, Kawiarenkami:) Panowie faktycznie grają, a nie włączają "play". Ponadto są kulturalni i weseli. Polecam, warto!

Gravatar Natalia
3 lat 6 miesięcy

Od czego zacząć...Podobno dobry komentarz powinien zamknąć się w jednym zdaniu, w tym przypadku-ciężkie do zrealizowania! <br /><br /> Jakichkolwiek słów czy określeń bym nie użyła i tak nie oddadzą one emocji i wrażeń jakich dostarczył nam zespół Scamander. Czterech wspaniałych muzyków, z ogromnym poczuciem humoru i pasją do muzyki, rozbawili nawet bardzo opornych na zabawę gości. Atmosfera rewelacja, prowadzenie całego wesela- jeszcze większa rewelacja. Do dzisiaj dostaję (uwaga rym!) wiadomości od gości, z pochwałami i prośbą o namiary :) <br /><br /> To była czysta przyjemność bawić się razem z wami. Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękujemy i mamy ogromną nadzieję, że jeszcze kiedyś się spotkamy!<br /><br /> <br /><br /> Pozdrowienia od państwa młodych i wszystkich gości!

Gravatar Maria
3 lat 6 miesięcy

Nie mogliśmy sobie z mężem wyobrazić lepszego zespołu na wesele! Zespół rewelacyjny, co potwierdzili wszyscy goście :) Dziękujemy serdecznie za fantastyczną zabawę i niezapomniane wrażenia! :)

Gravatar Klaudia
3 lat 7 miesięcy

Graliście wspaniale! Dzięki wam goście nie chodzili z parkietu do samego rana! Super muzyka, super zabawa i super energia! Było to najlepsze wesele na jakim byłam! Profesjonalizm, poczucie humoru... orkiestra która zagra wszystko. Świetnie dobrany repertuar (otwarci również na propozycje i dedykacje gości) i fantastycznie prowadzone gry i zabawy! <br /> <br /> Dziękujemy, bo dzięki Wam ten wyjątkowo dzień stał się jeszcze piękniejszy!

Gravatar Daniel Cichoń
3 lat 7 miesięcy

Dziękujemy za wspaniałą zabawę!! Pozdrawiamy i polecamy :)

Gravatar Ewa
3 lat 7 miesięcy

Magiczny przepis jak bawić się na weselu na którym gra Scamander: zamówić ich jako zespół na swoje wesele, oni się WSZYSTKIM spodobają i na pewno ktoś potem zaprosi ich na swoje wesele!:D Dzięki temu Wy będziecie się mogli potem w spokoju wytańczyć i wybawić z chłopakami (bo jako Para Młoda często macie na to za mało czasu w trakcie wesela;)). My tak zrobiliśmy - Scamander zachwycił naszych gości i teraz my w najbliższym czasie z ogromną radością wybieramy się na wesele, na którym oni będą grać!:D Polecamy ten patent!:D

Gravatar Paweł Dubas
3 lat 8 miesięcy

Jesteśmy winni napisać parę słów o naszym weselu, które odbyło się 23.09.2017 r. i wy je uwieczniliście swoją grą. REWELACJA, robiliście krótkie przerwy pomiędzy świetną muzyką, dobraną dla młodszych i starszych osób. Goście wypowiadali się o Was w samych superlatywach. Biesiada przy stołach mega. Reasumując nie mogliśmy sobie wymarzyć lepszego zespołu. PS. Dzięki za ,,metalową polkę" na sam koniec

Gravatar Anna Łuczak
3 lat 11 miesięcy

Dziękujemy jesteście najlepsi !

Gravatar Klaudia Straub - Kubicz
4 lat

Było super! Dziękujemy :)

Gravatar Barbara Straub
4 lat

bawiliśmy się wspaniale- widać to było na parkiecie- dziękujemy!!!

Gravatar Krzysztof Sypuła
4 lat 1 miesiąc

Muzycy z pasją- to widać na pierwszy rzut oka. Nie często się zdarza, by na weselu zespół dostawał brawa jak na koncercie, a w przypadku tej kapeli ręce same składały się do oklasków. Impreza poprowadzona na wielkim luzie i z ogromnym profesjonalizmem. W pierwszej godzinie grania częściej niż toasty dało się słyszeć "świetna muzyka!", "ale grają!" I chyba o to chodzi... by ludzie się dobrze bawili na weselu, a zespół SCAMANDER jest tego gwarancją. Polecamy, P&K. S :) Panowie jeszcze raz wielkie dzięki!

Gravatar Paulina Sypuła
4 lat 1 miesiąc

Jeżeli szukacie zespołu na wesele składającego się z ludzi z pasją, tworzącego taneczną muzykę która przypadnie do gustu gościom weselnym w różnym wieku - ZDECYDOWANIE POLECAM ! zespół to uśmiechnięci i otwarci ludzie z dużym poczuciem humoru ale przede wszystkim to PROFESJONALISCI !!!! Doskonały kontakt przed imprezą oraz w trakcie :) gotowi i otwarci na spontaniczne akcje !!! :D DZIĘKUJEMY ZA CUDOWNĄ ZABAWĘ !!!!

Gravatar Anna Stadnik
4 lat 5 miesięcy

Świetnie gracie :) ! Wszystkiego najlepszego :)

Gravatar Aga Misztal-Rubin
4 lat 7 miesięcy

Jeśli lubicie świetną zabawę to tylko z zespołem ScamandeR...to są profesjonaliści...zabawni...zgrani zespołowo ...zaprzyjaźnieni ze sobą...widać że dobrze się bawią muzyką i mają świetny kontakt z ludzmi na imprezach!

Gravatar Ewa Rząsa
4 lat 7 miesięcy

Jeszcze raz OGROMNIE DZIĘKUJEMY!!! Każdy z wychodzących gości chwalił - nawet Ci najbardziej wymagający:) A na parkiecie widziano roztańczonych nawet tych, którzy do tej pory preferowali raczej siedzące biesiadowanie. Świetna robota chłopaki!!!!! P.S. Czarne koszule rulezzz!!:):)

Gravatar Piortek Ko
4 lat 7 miesięcy

Świetny zespół! Dzięki za wspaniałą oprawę muzyczną i atmosferę!

Gravatar Joanna
4 lat 8 miesięcy

Bez wątpienia najlepszy zespół weselny :) Goście byli zachwyceni. Panowie spełnili wszelkie moje oczekiwania, także z czystym sumieniem polecam !!!

Gravatar Edyta i Łukasz
4 lat 9 miesięcy

Dwa niezapomniane , pełne humoru i dobrej muzyki dni. Dziękujemy Wam bardzo i polecamy każdemu bez zastanowienia !

Gravatar Paulina Nowacka
4 lat 9 miesięcy

Świetny zespół! :D

Gravatar Marcin Haładyj
4 lat 10 miesięcy

Super profesjonalna grupa. Dziękuję za wspólny wieczór.

Gravatar Andżelika Skrobacz
4 lat 10 miesięcy

Lepszego zespołu nie słyszałam!!!

Gravatar Anna i Kamil
4 lat 10 miesięcy

Jesteśmy pełni podziwu dla zaangażowania oraz profesjonalizmu muzyków. Dziękujemy za piękną oprawę muzyczną, która trafiała w gusta każdego gościa bez względu na wiek. Orkiestra warta polecenia !!!!!!!!!!

Gravatar Beata Gołąb
5 lat

Dziękujemy za świetną imprezę. Pozdrawiamy serdecznie. Było naprawdę super!!!!!!!!!:):)

Gravatar Kasia i Kazik
5 lat

O Scamanderze usłyszeliśmy z polecenia, więc wiele się nie namyślając zarezerwowaliśmy termin i podpisaliśmy umowę. Panowie są bardzo profesjonalni w kontakcie zarówno z klientem, jak i z weselnymi gośćmi w trakcie przyjęcia. Wszystkie nasze propozycje były na bieżąco brane pod uwagę, a doświadczenie zespołu pomogło nam (Państwu Młodym) podjąć kilka decyzji dot. przebiegu przyjęcia weselnego. Panowie dostosowują się do tego co się dzieje na parkiecie i do preferencji gości - jeśli widzą, że większą popularnością cieszą się wolne kawałki, to takie wybierają. Nie możemy powiedzieć złego słowa - polecamy wszystkim zespół Scamander, bo my nie tylko się nie zawiedliśmy, ale i byliśmy zachwyceni!

Gravatar Klaudiusz i Aneta
5 lat 7 miesięcy

Dziękujemy Wam za świetną oprawę muzyczną naszego wesela. Profesjonaliści w każdym calu, aż nie chce się przestawać Was słuchać.

Gravatar Monika i Łukasz
5 lat 8 miesięcy

Super zespół!!!! Jesteśmy bardzo zadowoleni, goście również. Muzyka dostosowana do ludzi. Grania 40 min przerwy 10 min, więc potrafią wykończyć tańczących;-) Polecamy!!!!!

Gravatar Justyna i Mateusz
5 lat 9 miesięcy

Zdecydowanie polecamy Zespół Scamander na wesela. Zarówno my jak i goście weseleni jesteśmy bardzo zadowoleni. Pełen profesjonalizm, super atmosfera. Bawiliśmy się świetnie, goście zachwyceni - muzyka dostosowana dla każdego, zarówno dla młodych jak i starszych gości. Wybawiliśmy się za wszystkie czasy. Polecamy każdej parze planującej wesele, na pewno nie pożałujecie. Dziękujemy za wspaniałą zabawę, którą nam zapewniliście.

Gravatar Olga i Kuba
5 lat 9 miesięcy

Opinia naszych gości: starszych, młodszych i nasza jest zgodna: świetny zespół składający się z muzyków profesjonalnych, kontaktowych, pełnych entuzjazmu, wkładających serce w to co robią. Dokładnie tego potrzebowaliśmy. Jeszcze raz dziękujemy i polecamy!

Gravatar Michał Moskwa
5 lat 10 miesięcy

1 sierpnia Panowie grali na moim weselu i powiem tak: było super :) Muzyka jak najbardziej ok, szeroki repertuar utworów więc każdy z gości znalazł coś dla siebie, wszyscy byli zadowolenia. A jako były muzyk mogę napisać, że od strony technicznej wszystko grało i się zgadzało

Gravatar Andrzej
5 lat 11 miesięcy

Gorąco polecamy zespół Scamander. Zawodowcy w każdym calu. Bardzo dobry kontakt z publicznością, kultura i dowcip na poziomie. :-) Goście bawili sie świetnie.

Gravatar Hania i Bartek
6 lat

Dziękujemy - za atmosferę, za muzykę, za profesjonalizm, za zabawę, za to, że nasze wesele było rewelacyjne, że nasi goście tak świetnie bawili się . Panowie jesteście najlepsi.Dziękujemy.

Gravatar Hanna Woś
6 lat

Dziękujemy za świetną imprezę do białego rana, za profesjonalizm , za atmosferę, za rewelacyjną zabawę naszych Gości. Hania i Bartek - żona i mąż od 6 czerwca 2015 r. :-)

Gravatar Ewelina i Łukasz (9/8/14)
6 lat 9 miesięcy

Zdecydowanie i z czystym sumieniem polecamy Zespół Scamander na wesela jak i inne imprezy. Panowie dali czadu!!! Pełen profesjonalizm do ostatniej minuty imprezy. Bawiliśmy się świetnie, goście zachwyceni - zarówno młodzi jak i Ci trochę starsi. Wyszaleliśmy się za wszystkie czasy i za to serdecznie dziękujemy, bo właśnie taką zabawę i pozytywną energię życzylismy sobie mieć w dniu naszego ślubu. Pozdrawiamy, życzymy dalszych sukcesów i mamy nadzieję, że jeszcze kiedyś będzie nam dane usłyszec Was na żywo! Zdrówko:)

Gravatar Natalia i Michał
6 lat 10 miesięcy

Jesteśmy MEGA zadowoleni z muzycznej strony naszego przyjęcia! wystarczy kilka słów - profesjonalizm, świetny repertuar i niesamowity klimat. Panowie grają dla gości w każdym wieku, z naciskiem na młodych, których u nas była zdecydowana większość. To może szczegół, ale bardzo ważny podkreślenia - idealne ustawienie głośności. Wielu gości chwaliło zespół po weselu, także spośród tych bardziej krytycznych wobec "weselnego grania". Także - dziękujemy i zdecydowanie POLECAMY!!

Gravatar Magda i David
6 lat 11 miesięcy

Wybraliśmy zespół Scamander kierując się opiniami ze strony internetowej i krótkim spotkaniem z jednym z Panów zespołu. Wybór okazał się strzałem w dziesiątkę! Goście bawili się doskonale, zarówno młode pokolenie, jak i ci po 60-te! Panowie stworzyli doskonałą atmosferę i przyczynili się do integracji polsko-irlandzkich gości. Pełen profesjonalizm, różnorodny repertuar i bardzo miła współpraca. Bardzo dziękujemy za doskonałą zabawę i gorąco wszystkim polecamy!

Gravatar Rafał
7 lat

SUUUPER zespół!!! Grają przeróżne utwory!!! Organizują różne zabawy w trakcie wesela. Są chętni na różne propozycje gości. Po prostu są THE BEST!!! Polecam ich wam wszystkim. Naprawdę warto!!!

Gravatar MAGDA & AREK
7 lat 7 miesięcy

Super zespół!!! Gwarantują wspaniałą zabawę dla każdego. Dziękujemy za świetną zabawę. POLECAMY

Gravatar Piotr Asia
7 lat 8 miesięcy

Świetna impreza, genialna oprawa muzyczna :) Polecam każdemu kto poszukuje solidnej kapeli na imprezę :)

Gravatar Danusia & Paweł
7 lat 9 miesięcy

Na wstępie serdeczne dzięki za stworzenie niepowtarzalnej, cudownej atmosfery podczas naszego przyjęcia weselnego w dniu 27 września 2013 r. Dla nas największym świadectwem Waszego ogromnego profesjonalizmu, zaangażowania, talentu i muzycznej wyobraźni były podziękowania i zachwyt ze strony Gości weselnych, którzy w 100% potwierdzili wspaniałą atmosferę i klimat stworzoną m.in. dzięki zespołowi Scamander. Na koniec szczerze polecamy grupę Scamander KAŻDEMU poszukującemu zespół na oprawę muzyczną imprez okolicznościowych. To zespół którego repertuar zapewni doskonałą zabawę gościom z każdego przedziału wiekowego. Jeszcze raz wielkie dzięki! Polecamy!

Gravatar Agnieszka i Wiesław Piechota
7 lat 11 miesięcy

Jesteśmy bardzo zadowoleni z oprawy muzycznej, pełen profesjonalizm, wspaniały kontakt przed weselem jak i w trakcie przyjęcia. Wyróżniająca się gra pana gitarzysty była zauważalna przez wszystkich gości, będziemy polecać wszystkim zainteresowanym. Pozdrawiamy.

Gravatar Andrzej i Ewa
8 lat 7 miesięcy

.Witam panów i pozdrawiam serdecznie.16.06.2012.Powiem w pod punktach. 1.Ten pan na gitarze z bródką jak ja mam, pierwsza klasa.Niech pan mnie tak nauczy grać na tym cudzie. 2.Pan na perkusji.Cztery mózgi w jednym panu ale to widać jak pan podaje na talerze.Aż też się chcę tego nauczyć.Tylko trzeba mieć te cztery mózgi jak pan.Ale myślę że spróbować nauki mogę.Ale od mistrzów lepszy nie będę. 3.Pan basista robi robotę widać to po jego twarzy.Wczucie się w muzykę to wielka sztuka.Dla pana to nie był problem . Mistrzostwo po prostu i nic dodać nic ująć w tym stwierdzeniu. 4.Pan na keyboardzie dogrywał do wszystkiego jak w zespole Coldplay pięknie do rytmu i nadawał uroku muzyce. 5.Pan solista śpiewa jak anioł.Piękny głos i jak trzeba to zaryczy w stylu metalowym. Panowie dziękuję bardzo wam za prowadzenia mojego wesela.W was jest cała nadzieja.Wykonanie profesionalne.Dziękuję za zagranie METALLICA na moim weselu.Jak innych wspaniałych piosenek z filmu Rocky jak Red Hot Chot chilli peppers i innych piosenek znanych wykonawców. Polki znakomite jak i inne ostrzejsze klimaty.Musimy się jeszcze spotkać i musimy zagrać razem. Koko koko Euro spoko górowało w moim dniu jak i mój ślub fakt polska przegrała ale dla mnie był to najpiękniejszy dzień w życiu. Pozdrawiam serdecznie i czekam na kontakt.

Gravatar Agnieszka i Robert
8 lat 8 miesięcy

Zespół naprawdę warty polecenia. Panowie dziękujemy, za wspaniałą atmosferę, którą w dużej mierze to Wy wykreowaliście. Goście bawili się znakomicie. Kochane przyszłe pary młode- nie bójcie się sugerować opiniami tu zawartymi, ponieważ w 100% są oryginalne. My wzieliśy Scamandrów w ciemno- pierwszy raz widzieliśmy się z nimi na sali weselnej :) nie żałujemy :) Jakość i profesjonalizm to gwarancja najlepszej zabawy :) Panowie wiedzą co i dlaczego robią :) Pozdrawiamy cieplutki:) Szkoda, że ta noc tak szybko minęła :(

Gravatar Ania i Bartek
8 lat 8 miesięcy

Cudowny zespół! Gwarantują wspaniałą zabawę, reprezentują naprawdę wysoki poziom artystyczny. Goście bawili się wyśmienicie. Polecamy każdemu kto marzy by jego goście nie schodzili z parkietu a salę opuszczali z szerokim uśmiechem na twarzy! Profesjonaliści z wyczuciem stylu i gustów, porwą do zabawy każde pokolenie i wybrednych muzyków też ;). Polecamy wszystkim zespół Scamander!

Gravatar Basia i Tomek
8 lat 9 miesięcy

Serdecznie dziękujemy za wspaniałą zabawę, zespół jest naprawdę profesjonalny i godny polecenia. Naprawdę czuć różnicę, Ci muzycy potrafią bardzo dobrze bawić się muzyką, a to domena profesjonalistów. Jeszcze raz dziękujemy.

Gravatar Gosia i Kuba
8 lat 9 miesięcy

Dziękujemy bardzo za wspaniała imprezę którą urządziliście na naszym weselu. polecam wszystkim przyszłym parom młodym. Bierzcie Scamander na swoje wesele ;D pozdrowienia i jeszcze raz dzieki !

Gravatar Agnieszka & Wojtek
8 lat 10 miesięcy

Zespól Scamander, który towarzyszył nam w najważniejszym dniu w życiu był fantastyczny. Jest chwalony nie tylko przez nas, ale również przez naszych gości. Polecamy przeszłym Młodym Parom !!

Gravatar Kinga i Bartek
9 lat 1 miesiąc

Super zespół:) Panowie zgodzili się do nas przyjechać mimo niemałej odległości, zagrali super, wszyscy goście chwalili! Mniej taneczni mówili, że przyjemnie było ich po prostu posłuchać. No i super repertuar - stare sprawdzone kawałki, nowości i rodzynki jak "She"s like the wind" ech....:) Wybraliśmy ich tylko na podstawie opinii w internecie i kawałków na tej stronie i dla wahających się gorąco polecamy!!!

Gravatar Agnieszka i Adam
9 lat 10 miesięcy

Profesjonalny zespół, gwarantują wspaniałą zabawę z humorem, elegancko i przede wszystkim różnorodnie! Dziękujemy za świetną zabawę. Gorąco polecamy zespół SCAMANDER

Gravatar Ania
10 lat 8 miesięcy

Serdecznie Witam!Świetnie graliście na weselu w Trzebownisku koło Rzeszowa tzn.9.10.2010. Super się bawiłam.Świetny wokal, no i wy chłopaki fajnie graliscie.Super zabawa!!! Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych sukcesów w pracy. Pa.Ania.

Gravatar Beata i Alek
10 lat 9 miesięcy

Aloha! Chcieliśmy jeszcze raz podziękować za świetną zabawę fantastycznemu zespołowi SCAMANDER! Fajne kawałki, porządna muzyka i wokal, perfekcjonizm i klasa! Mogliśmy ze znajomymi z liceum zaśpiewać ,,Wehikuł czasu" i ponownie przenieść się w czasy opijania matury na rzeszowskich wałach :D Wszystko to dzięki sympatycznym Panom muzykom, którzy cierpliwie wysłuchiwali naszego wycia i wytrwale nam przygrywali :) Jesteśmy bardzo zadowoleni i każdemu polecamy tą załogę! Pozdrosy!

Gravatar Ewelina i Dominik
10 lat 9 miesięcy

Mieliśmy dylemat jaki zespół wybrać na wesele... aż przypadkowo trafiliśmy na tę stronę, odsłuchaliśmy demo i zdecydowaliśmy się. Nie żałujemy tego wyboru - był jednym z najtrafniejszych. Jak wesele to tylko ze Scamanderem! Panowie sympatyczni, świetnie znający się na bawieniu gości i muzyce. Goście 100% zadowoleni, impreza do białego rana.

Gravatar Kasia i Michał
10 lat 10 miesięcy

Jeszcze do dzisiaj z wielkimi uśmiechami na twarzach wspominamy wesele, a to wszystko dzięki doskonałej atmosferze jaką stworzył nam zespół Scamander. Z humorem, elegancko i przede wszystkim różnorodnie! Dzięki wielkie za super granie, świetne solówki, niesamowitą zabawę. Goście od lat 1 do 100 bawili się przednio!!! POLECAMY BO TO CZUĆ, ŻE SCAMANDER GRA Z PASJĄ!!!:)

Gravatar Magdalena i Marcin
10 lat 10 miesięcy

Witamy! Po prostu było elegancko, nogi nas jeszcze do dzisiaj bolą :-). Naprawdę wielkie, wielkie dzięki w imieniu Pary Młodej, naszych rodziców i wszystkich gości weselnych. Mamy nadzieję że jeszcze was usłyszymy na jakimś weselu :-). Gorąco polecamy zespół SCAMANDER wszystkim przyszłym nowożeńcom!!!

Gravatar Kasia i Bartek
10 lat 10 miesięcy

.ZDECYDOWANIE ODRADZAMY!Na weselu goście mają zachwycać się parą młodą a nie zespołem muzycznym!!!Poza tym z Panem młodym nie chcieli nawet kielicha wypić...A na serio - perfekcja w każdym celu. Genialni instrumentaliści. Wokalista ma ŚWIETNY głos, ŚWIETNIE prowadzi zabawę. Gitarzysta rozmawia normalnie z gościem weselnym jednocześnie wymiatając nieprawdopodobne rzeczy na gitarze :) każdy uśmiechnięty, uprzejmy. A jak grali! Niektóre kawałki brzmiały lepiej niż w oryginale. Zabawy weselne b.zabawne, jednocześnie kulturalne. Dziękujemy serdecznie, że swoją grą przyczyniliście się do tego, by ten dla nas wyjątkowy dzień zapadł w pamięć nam i naszym gościom.

Gravatar Ewa O.
10 lat 11 miesięcy

Chłopcy jestescie WIELCY! Zespół REWELACJA!!!Gracie po prostu dla wszystkich!Jak zabawa to tylko ze SCAMANDREM! W imieniu rodziców pary młodej serdeczne dzięki! Ewa.

Gravatar Asia i Paweł
10 lat 11 miesięcy

Wielka dziękówa za super granie na naszym weselisku 10 lipca, orkiestra bomba, repertuar bomba i chłopaki z zespołu świetni i z kulturką, towarzystwo wybawione i zadowolone w 100%, jednym słowem bez Was nie byłoby takie4j rozkręconej imprezy, jeszcze raz wielkie dzięki, daliście czadu. Pozdrawiamy!

Gravatar Iwona i Kuba
11 lat

Zespół PIERWSZA KLASA!!!! Chłopaki dziękujemy za fantastyczną zabawę. Goście byli zachwyceni. Każdej przyszłej młodej parze gorąco polecamy PROFESJONALISTÓW ZE SCAMANDER. Szkoda, że ta impreza tak szybko minęła. Nigdy nie zapomnimy tego dnia i zabawy z Waszym akompaniamentem. JESTEśCIE WIELCY!!!!!!!!

Gravatar Ana
11 lat

Fantastyczny zespół!!!!!!! Polecam wszystkim niezdecydowanym i wybrednym( ja należałam właśnie do tej grupy) Po własnym weselu, 29 maja 2010 r. pozostaje nadal pod ogromnym wrażeniem zespołu. Wokalista pięknie zaśpiewał nam pierwszą piosenkę (Halleluja),nie spodziewałam się takiego kapitalnego wykonania:)))Dziękujemy! GRAJĄ Z BIGLEM:) JAK ROCk AND ROLL TO ROCK AND ROLL, JAK POLKA TO POLKA.POLECAMY< POZDRAWIAMY I DZIĘKUJEMY:)))))))))!!!!!!!!!!!

Gravatar Bartek
11 lat

Witam! już za ok. miesiąc moje wesele i zagra na nim zespół Scamander, tak więc po imprezie spiszę relację. W każdym razie materiał na stronie świetny (choć podobno stary)Muzycy profesjonalni, sprzęt z wysokiej półki. I potwierdzam gitarzysta zespołu p. Adam świetny nauczyciel i wybitny gitarzysta. Pozdrawiam

Gravatar Małgosia i Marcin
11 lat 1 miesiąc

Panowie byliście świetni!!! Nasi goście byli zachwyceni!!! Jesteśmy bardzo zadowoleni z Waszej gry oraz prowadzenia przyjęcia weselnego!!! Serdecznie polecamy Was wszystkim przyszłym młodym parom!! Pozdrawiamy!!!

Gravatar Jola i Łukasz
11 lat 1 miesiąc

Dziekujemy za wspaniałą oprawę muzyczną. Super kapela!!!wszyscy goście was chwalili.wielki szacun :)

Gravatar Patrycja i Paweł
11 lat 4 miesięcy

Super!!! Świetny zespół, rewelacyjni muzycy, a co najważniejsze fajne chłopaki:) Wielkie dzięki za super impreze (wesele 09.01.2010) a najbardziej za to że zagraliście (choć musieliście się jej nauczyć a wasze wykonanie przerosło orginał) nam na pierwszy taniec moją ukochaną piosenke. Pozdrawiamy Patrycja i Paweł

Gravatar Magdalena i Jacek
11 lat 7 miesięcy

Świetny zepół!!! Pełny profesjonalizm. Nasi goście byli pod wrażeniem. Jesteśmy bardzo zadowoleni i POLECAMY WSZYSTKIM!!! Jak robić wesele to tylko z zespołem Scamander:) !

Gravatar Agata Tendera
11 lat 7 miesięcy

CHŁOPAKI JESTEŚCIE NAJLEPSI!!!!!!! DZIĘKUJEMY ZA NAJLEPSZĄ OPRAWĘ MUZYCZNĄ POD SŁOŃCEM. TEN ENTER SANDMAN DO KOŃCA ŻYCIA BĘDZIEMY WSPOMINAĆ. GOŚCIE WESELNI ZACHWYCENI. WSZYSTKIM BĘDZIEMY WAS POLECAĆ. POZDRAWIAMY. AGATA I LESZEK

Gravatar Kasia i Zbyszek
11 lat 8 miesięcy

Dziękujemy za wspaniałą zabawę i profesjonalne podejście :) Możemy polecić każdemu kto chce zorganizować udane wesele :) Pozdrawiamy :)

Gravatar Kasia i Artur
11 lat 8 miesięcy

Zespół SCAMANDER był zespołem wybranym zupełnie w "ciemno"... no i chyba lepiej nie mogliśmy wybrać. Dziękujemy Wam, że pomogliście w oprawie Najpiękniejszego Dnia w naszym dotychczasowym życiu. DZIĘKUJEMY!!

Gravatar Aga & Grzesiek
11 lat 9 miesięcy

W pełni profesjonlana obsługa muzyczna wesela ! Gorąco polecam. Świetnie wykonali naszą ulubioną piosenkę choć nie była ona w Ich repertuarze za co szczerze Dziękujemy :)

Gravatar Kasia i Tomek
11 lat 9 miesięcy

Dziękujemy za wspaniałą zabawę. Profesjonalny zespół, było dokładnie tak jak sobie wymarzyliśmy sobie:) Wszystkim polecamy.

Gravatar Marta i Piotr
11 lat 10 miesięcy

My równiez dołączamy do grona naszych przedmówców! Na naszym weselu (1.08.2009) przy ich muzyce goscie bawili sie do białego rana! Scamander to nie tylko świetna kapela muzyczna, ale też grupka naprawdę sympatycznych, uczciwych i wiarygodnych facetów...za wszystko bardzo Wam dziękujemy!!!

Gravatar Iwona i Rafał
11 lat 10 miesięcy

hmmm.... co tutaj można jeszcze dopisać??? wszystko już zostało napisane nic dodać nic ując ...uratowali nam wesele przez przypadek znaleźliśmy ich i jesteśmy bardzo zadowoleni tak samo jak nasi goście było tak jak chcieliśmy porostu bosko ...polecamy jak byśmy mieli zrobić jeszcze jedno wesele to tylko z taka orkiestrą:):) Pozdrawiamy

audio

Posłuchaj jak gramy

A gramy wyłącznie na żywo!

Posłuchaj

video

Obejrzyj filmy ....

I zobacz jak bawimy się my i nasi goście :)

Obejrzyj